21sep 21Save the date: Power To Care EnquêteWanneer: 21 september 2021, 09:00
Tot: 04 oktober 2021, 23:45

Beste,

De vierde nationale POWER TO CARE studie loopt van dinsdag 21 september tot en met maandag 4 oktober. De POWER TO CARE enquête verzamelt objectieve informatie over het welzijn van zorg- en  hulpverleners en brengt hun nood aan ondersteuning in kaart. Beleidsmakers en managers kunnen deze informatie gebruiken om het welzijn te verhogen door middel van gerichte acties.

Zonder jullie kunnen we deze studie niet uitvoeren.

Hoe kunnen jullie ons helpen?

Jullie kunnen de ‘Save the Date’ (zie bijlage) verspreiden onder jullie leden en personeelsleden en  delen op jullie sociale mediakanalen.

Download de Save the Date

Voorbeeld van een bericht om te gebruiken op sociale media:

Werk je in de zorg- of welzijnssector? Neem tussen 21 september en 4 oktober deel aan de enquête POWER TO CARE over jouw welzijn en nood aan ondersteuning. Deel deze oproep met collega’s, vrienden of familie! #powertocare

 

Wil je de resultaten van de vorige bevraging kennen? Lees het persbericht of het volledige rapport

Op zoek naar inspiratie om goed voor jezelf en collega’s te zorgen?

Zorg- en hulpverleners die nood hebben aan emotionele of psychologische ondersteuning vinden een overzicht van het aanbod en tips op de websites van De ZorgSamen (Vlaanderen), ARTS IN NOOD / MEDECINS EN DIFFICULTE (België),  Trouver du Soutien (Wallonië) en LBSM (Brussel).

De nationale enquête POWER TO CARE is de opvolger van de Vlaamse ZorgSamen-barometer.

POWER TO CARE  is een initiatief van Sciensano en KU Leuven met als partners Zorgnet-Icuro, Steunpunt Geestelijke Gezondheid/Te gek!?, Santhea, Unessa en GIBBIS.

Meer informatie? contacteer ons.

 

Bart Peeters

Scientist

Health services research

M + 32 486 20 71 16

Rue Juliette Wytsmanstraat 14 • 1050 Brussels

www.sciensano.be

Terug naar overzicht