17mrt 223de wetenschappelijke vergadering van de werkgroep neonatale infectiologie van de sectie Neonatologie (NVK)

Geachte collega,

Met genoegen nodigen wij u uit voor de derde wetenschappelijke vergadering/congres van de werkgroep Neonatale Infectiologie (sectie Neonatologie, Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde). Dit congres zal staan in het teken van de predictie, diagnostiek en behandeling van neonatale infecties. Het programma vindt u in de bijgesloten folder.

Tijdens dit symposium zal in het ochtendprogramma de predictie van early-onset en nosocomiale infecties worden besproken. Daarnaast zal de mogelijkheid van de behandeling van neonatale infecties met orale antibiotica onder de aandacht worden gebracht. De rol van het microbioom en de invloed van antibiotica hierop mag zeker niet ontbreken.

Het middagprogramma zal beginnen met een voordracht in relatie tot het dierenrijk geheel passend bij deze locatie. Verder komt de vaccinatierespons bij prematuren aan bod. Ook de impact van COVID-19 op neonaten zal worden belicht.

Wij verheugen ons erop u te mogen begroeten.Inschrijving en betaling kan via de website https://www.neonataleinfectieziekten.nl

Meer info

← Terug naar overzicht

RouteDiergaarde Blijdorp te Rotterdamd
Blijdorplaan 8
3041 JG Rotterdam

Wanneer: 17 maart 2022, 09:30

Meer info

Categorieën