09feb 23CONGRES PIM2023 GBPF - VVK - SOSEPED Sénégal

Hallo iedereen!

Na Canada, na Abu-Dhabi en vooral na de COVID-crisis, zijn we eindelijk blij u te kunnen uitnodigen voor ons derde internationale congres, de Pediatric International Meeting (PIM), dat ditmaal zal plaatsvinden in Senegal op 9, 10 en 11 februari 2023.

Als we zeggen wij, bedoelen we een gezamenlijke organisatie van de VVK (Vlaamse Vereniging voor Kindergeneeskunde), de GBPF (Groupement Belge des Pédiatres de langue Française) en de SOSEPED (Société Sénégalaise de Pédiatrie).

Dit congres houdt dezelfde filosofie aan als de eerste twee: namelijk de wil om praktijken van elkaar uit te wisselen om er interessante lessen uit te kunnen trekken in onze dagelijkse praktijk. Een bezoek aan een plaatselijk ziekenhuis zal ons ook in staat stellen de realiteit van de situatie van onze Senegalese collega's beter te begrijpen.

Het bedrijf Act-Wise helpt ons met de praktische organisatie van het congres. Zij bieden een volledig pakket aan met inbegrip van de inschrijving voor het congres (600€), de vluchten en het verblijf in de Lamantin (congreslocatie). Aan het eind van de conferentie wordt op zaterdagmiddag een culturele
activiteit aangeboden, die is inbegrepen in het inschrijvingsgeld.

Als u uw reis liever individueel organiseert of wilt aanvullen met een pre- of post-congres, neem dan zo snel mogelijk persoonlijk contact op met Act-Wise.

Wij hopen velen van u te zien op dit evenement, dat uitzonderlijk belooft te worden.

Hier zijn de praktische informatie en inschrijvingsgegevens :

Data:

  • Donderdag 9 februari : Bezoek aan het kinderziekenhuis in Diamniadio
  • Vrijdag 10 februari : Wetenschappelijke dag
  • Zaterdag 11 februari ochtend : Wetenschappelijke ochtend namiddag: bezoek aan het eiland Gorée

Congreslocatie:
Hôtel Le Lamantin, gelegen in Saly (80 km ten zuiden van Dakar) https://www.lelamantin.com

Wetenschappelijk programma :
Via de website www.PIM2023.be

Hoe inschrijven :
Via de website www.PIM2023.be

"Act-Wise Package" voor congreslid : 2850€ (inclusief deelname aan het congres , retourvluchten, hotelovernachtingen op 8, 9 en 10 februari in het Lamantin op basis van halfpension en diner op zaterdagavond 11 februari).

"Act-Wise Package" voor begeleiders: 1495€ (inclusief retourvluchten, all-inclusive hotelaccommodatie op 8, 9 en 10 februari in Le Lamantin, de activiteit op zaterdagmiddag en het diner op zaterdagavond 11 februari).

Alleen de betaling wordt als definitieve inschrijving beschouwd !

Inschrijvingstermijn :
30/11/2022.

Contactgegevens :
Kim Delva
Senior Project Manager
E: kim@act-wise.be
T: +32 9 395 48 01

InschrijvenTravel itineraryScientific program

← Terug naar overzicht

Hôtel Le Lamantin
Saly 00000

Wanneer: 09 februari 2023
Tot: 11 februari 2023

Meer info

Categorieën