06nov 14Academisering onderwijs UZ Leuven 2014-2015

Vanuit het VVK-bestuur is er een opleidingscommissie opgestart. Hierin nemen zowel leden van het VVK-bestuur als het VVK-jongerenbestuur zitting met vertegenwoordiging van alle universitaire ziekenhuizen in Vlaanderen.
Via dit platvorm proberen we de opleiding pediatrie binnen Vlaanderen zo goed mogelijk vorm te geven. 
 
In de verschillende universiteiten worden ManaMA-opleidingsmomenten georganiseerd.
Via deze weg willen we de data van deze ManaMa-opleidingen verspreiden onder alle assistenten, zodat iedereen kan zien wanneer hij/zij het best kan deelnemen en waar en dat er geen opleidingsplaatsen verloren gaan doordat andere assistenten niet op de hoogte waren, in nacht zaten, etc.
 
De opleidingsmomenten van Leuven kunt u vast  vinden via onderstaande link.
 
Voor deelname in Leuven dient u dit op voorhand te melden aan Jo Vrencken (jo.vencken@uzleuven.be).

Terug naar overzicht