11jun 20Overkoepelende Nieuwsbrief - Belgische Pediatrische Verenigingen (09/6)

Beste VVK vrienden,

De Belgische pediatrische COVID 19 Task Force is nog steeds actief:

Binnen de Task Force is er nu ook een denktank opgericht om mee na te denken over de exit strategie: velen van jullie hebben op de oproep tot deelname gereageerd, en helpen mee in een van de werkgroepen.

In deze nieuwsbrief vinden jullie oa een update omtrent de think tank exit strategy, aanbevelingen voor kinderen met bijzondere noden, richtlijnen voor CLB en Kind en Gezin ivm testing, tracing en isolatie, nieuwe FAQ, …..

Bekijk de nieuwsbrief

Onze welgemeende dank voor jullie inspanningen!

Hartelijke groeten,

Prof. Dr. An Bael, MD, PHD | Kinderarts
Voorzitter Vlaamse vereniging Kindergeneeskunde VVK

← Terug naar overzicht